За нас

Добра Идея

Фирма „Добра Идея ЕООД“  е повече от 10 години на пазара за врати. Компанията е лидер в производството на блиндирани входни врати, входни врати за жилищни кооперации, врати за мазета, складове и др. Фирмата е утвърден дистрибутор и партньор на водещи производители и вносители на интериорни, блиндирани, както и на пожароустойчиви врати.

Ние поставяме на първо място естетиката, комфорта и уюта на своите клиенти. При нас ще намерите врати, отговарящи на световните и европейските стандарти. В богатото ни портфолио ще откриете решения, отговарящи на вашите потребности и индивидуални изисквания. Предлагаме на Нашите клиенти богат асортимент от интериорни и блиндирани входни врати, врати за мокри помещения, обков, врати за вход, мазета и други.

Сред асортимента ще откриете вратите на доказали се производители:

  • Интериорни врати – Kraft Master, Гладък МДФ, Стъклени врати, Евростил, Porta, Gradde, Efapel,  Стандарт, Нов стил, Вариодор и др.
  • Блиндирани врати - Kartal, Haska, Star Security Door и др.
  • Врати за баня AQUA

Екипът ни от специалисти ще се погрижи за Вашето отлично обслужване и професионална консултация. Ще получите изчерпателна информация за характеристиките и особеностите на предлаганите от нас врати.

Добре организираният ни екип ще се погрижи за реализацията на Вашите проекти от вземането на размерите, изготвянето на  оферта до доставката и безупречния монтаж на избраните врати.

Галерия