Всички снимки на продуктите са с илюстративна цел!

Каталог

БЛИНДИРАНИ ВРАТИ

Блиндираната входна врата е визитката на Вашето жилище. Освен красива визия, тя трябва да осигурява добра шумо- и топлоизолация, да е устойчива на механични повреди и не на последно място да е защитена срещу външни фактори и кражба. Днес има богат избор на блиндирани врати с модерен дизайн, изработени от висококачествени материалии, с много добри топло- и шумоизолиращи свойства, а цените им зависят от заключващите им механизми и цялостната им конструкция. Затова изборът на входната врата за жилището ви не трябва да е на случаен принцип.

При нас ще откриете блиндирани врати за всякакъв тип сгради (апартаменти, къщи, вили и др.), които да отговорят на Вашите потребности и индивидуални изисквания. Нашите продукти са с доказано качество и покриват световните и европейски стандарти. Ние предлагаме на  клиетите висококачествени блиндирани врати, чиято конфигурация могат да направят сами, спрямо изискванията си за сигурност и съобразена с цялостния интериор на жилището си: - Серия "Диаманте", серия "Брилянтин",собствено производство.

Сред асортимента ни ще откриете и врати, поддържани на склад, на водещи български производители -  Евростил, врати с произход- Турциа на доказали се на българския пазар вносители - Kartal, Haska, Star Security Door.