Входни врати по поръчка и модерни интериорни врати: как да направим правилния избор в сезона на ремонтите

29/05/2023

Лятото е на прага и ето, че отново мислим за ремонт удома. Смяната на вътрешните врати с нови е добър старт за освежаване на интериора. А входната врата е не само преход от външната среда към нашия уютен дом, но и сигурността, от която се нуждае всяко семейство. Здравата и сигурна входна врата дава спокойствие на живущите не само когато са у дома, но и когато са извън него.

Днес на пазара има огромно разнообразие на модели интериорни и входни врати, с което изборът става още по-труден. Съветваме Ви винаги да се обръщате към професионална фирма за врати, за да получите адекватни съвети и насоки какви модели са подходящи за Вашето жилище. Ние сами вземаме размерите на вратите и може да разчитате на професионален монтаж, за да избегнете неприятни „изненади”.

Входна врата по поръчка серия „Диаманте”

Входните врати от серия „Диаманте” са модерни, стилни, качествени, сигурни и в разнообразни цветови варианти. При консултация в магазините ни в гр.София може да се постигнат индивидуални характеристики на блиндираната врата от тази серия, които да са по Ваш вкус и изисквания, като направите избор на :

  • заключваща система
  • брава
  • патрон
  • бронировка на патрона
  • видове плоскости
  • цвят на вратата отвън и отвътре, в „стандартни” цветове
  • декоративен елемент, който ще прави впечатление

Интериорните врати във Вашето жилище се определят от Вашият вкус и потребности

Как трябва да изглеждат вратите във Вашия дом не се определя по установено правило, а според Вашият вкус, техническите параметри на жилището, в което живеете и не на последно място цялостния интериорен дизайн. Всичко е строго индивидуално, но днес производителите на врати предлагат модели и серии, с преобладаващи качествени характеристики на вратите и модерен дизайн. В нашия каталог може да направите избор между голям брой производители, серии и модели интериорни врати, както готови, така и по поръчка, а ние ще Ви консултираме и насочим, за да избегнете хаоса.

Ако следвате тенденциите по отношение на цветовия избор, в момента модерни са по-универсалните цветови гами.Когато избирате, винаги трябва да имате предвид създаването на контраст между вратите и стените в помещенията. В идеалният вариант, цветовата гама на вратите трябва да подхожда на съседните под и стени. Днес има нов модерен стил на пълно сливане на вратата със стената.

Ето и няколко основни групи интериорни врати, които биха Ви насочили в избора на врати за дома:

1. Според дизайна

- Панелни врати

- Интериорни врати със стъкло

- Водоустойчиви врати за мокри помещения

- Врати с равна повърхност

2. Според начина на отваряне

- Плъзгащи интериорни врати

- Портални интериорни врати

- Лява или дясна врата