Видове входни врати – качества, предимства, сигурност и модерен дизайн

26/08/2022

Видовете входни врати, които предлагаме и може да разгледате в двата шоурума на фирмата, както и в нашия уеб сайт са:

  • блиндирани врати със стандартни размери от водещи производители и вносители
  • блиндирани врати и метални врати за вход, изработени от фирма „Ай Ем Би Конструкшън”- доказан производител с дългогодишен опит

Предлагаме голям избор от блиндираните врати със стандартни размери, както и по поръчка за всякакъв вид сгради – жилищни кооперации, еднофамилни къщи, вили, административни и обществени сгради, хотели, болници, старчески домове, детски градини и центрове, сгради с висока степен на сигурност и контрол на достъп.

Блиндираните метални врати са най –сигурният начин за защита на Вашия дом. Те на практика са почти неразбиваеми, а имат ли заключващи механизми от висок клас са още по-надеждни. Тези врати притежават всички плюсове на останалите видове врати. Днес има богат избор на блиндирани врати с модерен дизайн, касата и крилото са изработени от висококачествени материали, отличаващи се с много добри топлоизолационни и шумоизолиращи свойства. Цените на блиндираните врати са различни и зависят най-вече от това, какъв вид заключващи механизми са използвани, както и от нейната лицева обработка.

За здравината на блиндираната врата, определяща е цялостната конструкция, която се осигурява от:

  • качеството на материала.
  • дебелината на крилото и пълнежа.
  • оребряване на конструкцията .
  • допълнителните заключващи механизми.
  • Пасивните шипове, които се поставят на рамката на крилото и влизат в касата- при отваряне навън, с помощта на които не може да се проникване в жилището, в случай че бъдат отрязани пантите.
  • Обърнете специално внимание на качеството и количеството на ключалките.

Външният вид на блиндираната врата, съчетан с дизайна на апартамента, в който живеете, спрямо модела на интериорните врати и обзавеждането ще допринесе за страхотния и завършен вид на Вашето жилище.